Over ons

Heel mijn leven was ik gefascineerd door mooie inrichtingen. Maar wat mijn hart echt sneller laat slaan zijn landelijke decors die in harmonie met de natuur staan. Mooie houten plafonds met oude balken, houten vloeren, de schoonheid van verouderde materialen en de puurheid van natuurlijk hout blijft mij fascineren.

De afgelopen jaren heb ik verschillende boerderijen, landhuizen en woningen landelijk ingericht en ondertussen is deze Hobby zodanig uit de hand gelopen dat ik besloten heb om een Showroom te openen in de prachtige Kloosterstraat.

Mijn technische tekenaar met zijn scherp oog voor detail helpt mij om mijn visie van een ruimte op papier vast te leggen en in overleg met mijn klant een droom waar te laten worden.

Een professioneel team van Schrijnwerkers ontfermt zich over elk detail om een keuken, een kast of een meubel in elk gewenste hout soort tot ontstaan te brengen.

Ik werk met een fijnschilder die de naam Kunstenaar verdient, die mijn pand omgetoverd heeft tot een heel serene setting met zijn artisanaal gemaakte verf , bijzondere verftechniek en de liefde voor detail , die constant weer mee denkt om de schoonheid van een omgeving te accentueren en een harmonie te creeren.

Ik nodig u uit om een kijkje te nemen op donderdags tot zondags tussen 12 en 18.30 of op afspraak in de Kloosterstraat 81 2000 Antwerpen.

Mijn Showroom bevind zich in een opmerkelijk pand met een opvallende houtconstructie op de gevel naast de lekkere Brasserie Chez Fred.

Ik verheug mij om u binnenkort persoonlijk te ontmoeten.

Annette